Tisdag & Frågestund – ställ dina frågor!

Blommor i hemmet gör så mycket. Jag brukar springa förbi blomsterbutiken på Linnégatan påväg hem lite då och då. En favorit är liljor då de doftar så gott i hela hemmet!

Jag har suttit med datorn hela förmiddagen & ska snart promenera ner till Barrys för att gå på ett rumppass på för att sedan äta lunch och sticka iväg på ett roligt möte.

Senare möta upp fina @linneacasandra på en kaffe eller liknande!

Härlig Tisdag!

Länge sedan vi körde en Q&A på bloggen så jag tycker att vi kör igång en idag!

PASSA PÅ! Ställ dina frågor i kommentarsfältet eller i frågerutan på min story på Instagram!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vad äter du en lördagskväll när du är sugen på något sött och gott? Din syn på att äta en godispåse på lördagarna? Bästa vegetariska middagen? Vad vill du jobba med i framtiden? Hur vill du att ditt liv ser ut om 5 år?:) Kram

  Sofia E 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hur börjar jag med att äta mer vegetariskt och veganskt? Jag vill men vet inte hur eller vart jag ska börja! Älskar att du delar recept!! kram Meja

  Meja Karlsson 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hur kommer jag ur klassiska ”jojo-bantningen”. Jag har i omgångar försökt gå ner i vikt men faller alltid ur dieten och är tillbaka i mina vanliga ohälsosamma rutiner med godis, chips och snabbmat. Är så trött på detta men får ingen motivation till att hoppa upp på hästen, jag klarar verkligen inte dieterna med att inte äta kolhydrater osv. Inget funkar?? Snälla hjälp mig! btw, du är bäst och sååå inspirerande!

  Kajsa 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Dricker du alkohål? Jag vill vara hälsosam men tycker det är trevligt att dricka vin ibland..? ÄLSKAR din blogg!! Kram Lina

  Lina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Skulle vara kul och läsa om din syn på ordet balans och hur du lever efter det. Idag är det ett ord som hörs mer eller mindre överallt men som många ser väldigt olika på. När jag läser din blogg får jag en bild av att du har en klok bild (lik min bild av det) men skulle vara kul om du skrev ner det mer i ord. Hur ser du på balansen i träning? Kost? Vila? Att unna sig? Älskar att du delar mer behandla recept, fortsätt med det ? kram!

  Julia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Superfina bilder !!

  amandaebbapersson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/amandaebbapersson
  Svara
 • Så fina bilder!

  emelieflisberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emelieflisberg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!