Måndag & en klassiker till frukost

Godmorgon! Jag är verkligen en periodare när det kommer till frukost.. gröt åt jag varje morgon tidigare men den har bytts ut mot fröknäcke, smoothies och annat. Idag börjar jag min utbildning till digital marknadsförare & kände för gröt innan skolan. Så det blev en klassiker på 1dl havregryn, 2dl vatten (in i micron på 750g i 3min) sedan ut och blanda i massor av fryst mango (som tinar i gröten) samt kanel på. Har du hallon hemma så är det gott i denna kombon också. Samt såklart en liten kaffe till.

Beroende på när jag slutar idag tänkte jag sticka bort till BARRY’s och köra ett pass där i eftermiddag.

Vad har ni för planer denna måndag?
Ska ni träna något idag?

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!