Back to school & back in the red room

En måndag med mycket nya intryck. Började som sagt plugga på sälj och marknadshögskolan där jag kommer att spendera mycket tid de kommande 2 åren och läsa ”online marketing”. Känns svin bra & roligt, verkligen!

Mötte sedan upp Audrey och hängde på min balkong i solen och bara prata & drack kaffe i ett par timmar haha. Så härligt!
Vi stack sedan ner till BARRY’s för ett ”arms&abs” pass. Världens härligaste känsla efter. Det är alltid lika kul att gå med folk på BARRY’s första gången då de ser ”what the fuzz is about”. Som sagt man måste prova för att fatta grejen och känslan i det röda rummet!

Skön måndag helt enkelt & det känns skönt att vara igång med rutinerna inför hösten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!