Veckans träning

Måndag: VILA

Tisdag: styrketräning fokus underkropp

Onsdag: VILA

Torsdag: BARRY’s pass helkropp

Fredag: BARRY’s pass helkropp

Lördag: rent styrkepass med fokus på överkropp

Söndag: VILA

Utvärdering:
Tack vare 2 väldigt högintensiva pass på BARRY’s är jag glad att jag hade 3 vilodagar denna veckan. Högintensiv träning är väldigt effektiv, rolig & utmanande men det kräver sin återhämtning 🙂 sedan handlar det såklart mycket om personligt utgångsläge och jag har inte kört den typen av löpintervaller på länge så jag får trappa upp med BARRY’s passen alternativt anpassa till min nivå på bandet! Kan dock inte vänta på att köra nästa pass, det blir imorgon eller på Tisdag! Så kul!!
Vi pratar ofta om träning och att utmana sig där, men lika viktigt är det att fokusera på återhämtning när du tränar mycket och hårt! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!