Lördagsfrulle

Godmorgon! Jag är HELT slut i kroppen från BARRY’s passen. Det är verkligen tuff träning (och roligt). P stack iväg tidigt imorse för en golfrunda & jag tog sovmorgon till 9. Skönt! Bara gå upp när man själv vaknar, ta en kaffe & äta frukost i lugn och ro framför nyhetsmorgon. Mysigt!
Ska iväg till gymmet snart och möta upp Audrey för ett klassiskt styrkepass.

Nespressomaskinen är guld värd och gör magiskt gott kaffe! Dessutom i nya fina små koppar.

En ny frulle som jag är hooked på nu; fröknäcke med ajvar. Jag har hittat en ajvar från ”mamas” med enda ingredienser grillad paprika, grillad aubergine, rapsolja och salt.. thats it! Inga tillsatser eller konstigheter – love it!

Såklart en grapefrukt också. Det äter jag nästan varje morgon. En c-vitamin kick, ja tack!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!