Hooked på Barry’s

Är man hooked om man var på invigningspass igår kväll & bokar sedan morgonpass dagen efter?!
Så imorse ringde klockan 6:30 för ett pass på Barrys, och helt ärligt hade jag inte kunnat starta min dag bättre. Det är så jäkla kul inne i det röda rummet. Extra roligt att stockholmsgänget var med och körde!

Ni som undrat lite kring hur passen är uppdelade så är det löpning varvat med styrketräning. Coachen lägger upp passet, men det finns dagar som fokuserar på olika muskelgrupper samt fre-sön är helkropps dagar. Du kan alltså gå på passen för att ge kroppens muskler återhämtning mellan passen så att du inte kör ben alla pass i veckan tex. Det är en perfekt kombo av högintensivt (extremt hög förbränning under och efter passet!!) samt utmanande styrketräning. Är man ute efter att få en vältränad kropp utseendemässigt så är det helt klart en resultatgivande träningsform. Framförallt tycker jag att det är så kul med hög musik, peppande instruktör och själva gemenskapen och känslan där inne. Du kör din grej och det känns ganska anonymt i mörkret med det är samtidigt en peppande gemenskap i rummet! Jag bara älskar hela konceptet! Jag kommer som sagt inte hålla klasser i höst som tidigare var planen, men jag kommer definitivt lägga stor del av min egen träningstid inne i det röda rummet!

Taggad för en grym träningshöst & jag hoppas att vi ses där! Så kul att träffa några av er på invigningen & imorse, tveka inte på att komma fram & säga Hej – det är bara roligt!

Mötte sedan upp fina Audrey för en frukost på LE Gbg. Det blev en smoothiebowl med en rejäl klick jordnötssmör – det tackar man inte nej till 😉

Hoppas att ni får en fin Fredag! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!