Torsdag – Pluggsnack & Barrys invigning

Vilken härlig Torsdag. Jag har haft en hetsig vecka med mycket jobb och bestämde mig för att jobba hemifrån idag. Gå runt i myskläder, dricka kaffe, ordna med tvätt, äta frukost framför morgon nyheterna och njuta av kaffet från vår nya Nespresso maskin. Underbart! Inget tidigt morgonpass eller stress för att hinna iväg och passa tid. Det är vardagslyx för mig att bara vara.

Jag har skrivit på nya artiklar för Nouw magazine. Har ni läst min senaste? HÄR! Så roligt att skriva hälsoartiklar för dem!!

Samt suttit med en kostguide till en ny PT kund som snart är klar. Jag kommer som sagt att ha ett fåtal platser för PT timmar i höst vid sidan om studierna samt erbjuda coaching online. Intresserad? Skicka ett mail till [email protected] så berättar jag mer.

Galet att jag börjar plugga igen nästa måndag. Jag ska ha helgen fri från jobb för att ladda upp inför skolstart. Det ska bli SÅ kul! Detta program kommer jag att läsa två år framåt för att få spetskompetens inom det jag vill jobba mer med – kommunikation & marknadsföring. 1/3 av utbildningen kommer att vara praktik så har ni någon kontakt på en byrå i Göteborg eller inhouse marknadsavdelning som ni tror passar mig – holla at me!! [email protected]. Jag är super taggad och ska bli roligt att plugga igen, jag är en av dem som faktiskt gillar studier! 🙂

Senare idag är det invigning på Barry’s i Göteborg, jag är självklart på plats för att fira med gänget. Tanken från början var att jag skulle vara med som instruktör men planen ändrades när jag kom in på utbildningen och jag förstod att jag bara har 24h på dygnet tyvärr. Så jag kommer inte att hinna att hålla pass på Barrys i höst i kombo med utbildning och att driva mitt eget, men har ni möjlighet att prova passen – så måste ni göra det! Sjukt rolig träningsform som man bara måste prova på för att förstå grejen. Det blir alltså ett rejält träningspass för mig i ”the red room” hos Barrys på Kyrkogatan ikväll följt av bubbel och firande av det nya träningsstället. Kul att Göteborg får lite mer och nya träningsmöjligheter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!