3 anledningar till att gå på Yoga

Två ”behind the scenes” bilder från plåtningen för Hagabadet tidigare i veckan.

Hagabadet har verkligen inspirerat mig till Yoga. Det är så nyttigt för mig som styrketränar alternativt kör mycket högintensiv träning som stressar kroppen. Att komma ner i varv ordentligt och verkligen koppla av gör mig så gott. Nu ska jag iväg på ett Hot Hatha Yoga pass och det ska bli så skönt att starta fredagen så.

Här är 3 anledningar till varför du ska börja med Yoga:

Lindrar stress. Få gånger i mitt liv har jag känt mig så lugn, närvarande i mig själv och nuet som på en Yoga klass.

Gör dig rörligare. För oss som styrketränar mycket och utför andra träningsformer så är det inte alltid att rörligheten blir bättre efter ett par år på gymmet.. Att få bättre rörlighet hjälper avsevärt i alla andra träningsformer.

Stärker musklerna & ger dig bättre hållning. Man kanske inte använder vikten, men jag lovar att det är fysiskt krävande och utmanande ändå. Mycket stabiliserande muskler, bål & rygg utmanas i kombination med balans och närvaro.

Hoppas att ni får en fantastisk Fredag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!