Torsdag & morgonträning

Godmorgon mina fina! Jag vill bara säga hur glad jag är för att support, fina meddelanden, frågor och engagemanget ni ger. Det blir så mycket roligare att blogga när man känner att det faktiskt är en hel del personer som tar sig tid och läser vad jag skriver, det är jag väldigt glad och tacksam för!

Min morgon startades på gymmet tillsammans med Audrey i vanlig ordning. Vi körde overheadsquat. Det är en utmanande övning, speciellt för mig som inte är super rörlig (jobbar på det!!). Så det blev mycket teknikdrill och avslutade med 4min squat ”bring sally”, ni vet den låten ”bring sally up” då går man upp och ”bring sally down” så går man ner i en squat, och kör så låten ut. Den finns på youtube och går lika bra att göra med ex armhävningar eller liknande. Jobbigare än man tror!

Det är så skönt att ha kommit in i en rutin av att träna på morgonen, då har jag resten av dagen att fokusera på annat. Dessutom är det skönt att ha kvällen tillsammans med P, laga middag i bra tid och inte komma hem vid halv 9 och tänka på matlagning då.

Vilken tid man tränar bäst på dagen är väldigt individuellt och har mycket att göra med rutin, hur länge man sover, när man äter och hur ens vanor/tider ser ut i vardagen.
När på dagen tycker ni om att träna bäst?

Dagens planer blir jobb och sedan ska jag möta upp fina @linneacasandra för en kaffe. Så roligt att hon läst den utbildningen som jag ska läsa nu om några veckor! :)) <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!