Workout – Styrkepass för hela kroppen

Idag kände jag för att få in ett styrkepass för hela kroppen. Det har varit mycket flås hittills i veckan samt har planerat en del yoga bland annat i resten av veckan så idag tillägnade jag passet: styrkan!

1) uppvärmning, jag körde 10min på bandet samt rörlighet i främst höftled. 

2) 5 tunga marklyft följt av 5 strikta armhävningar på 1 minut x 10. Du börjar alltså vid varje ny minut och får vila tills den nya minuten börjar, på så sätt så håller du uppe ett bra tempo och vilar inte för länge mellan seten. Totalt 10 set alltså.  

3) 10 boxböj med stång (du gör alltsp vanliga knäböj med stång och har en box bakom dig som du nuddar lätt med rumpan innan du ställer dig upp, lägg till ett gummiband runt knäna om du vill för extra kontakt i rumpan).  Supersetta boxböjen med 20 utfallssteg (framåt eller bakåt, spänn bålen) + att du håller i en 10kg viktplatta. X 4 set. 

4) 10 axelpress med stång superset med 10 hantellyft åt sidan x 4 set. 

5) 10 latsdrag i maskin superset med 10 rodd i maskin x 4. 

6) avsluta med en magcirkel på: 

– 10 hängande benlyft 

– 10 butterfly situps 

– 10 russins twist 

– 10 fällkniven 

X 3 varv. 

KLAR! 

Roligt, effektivt och svettigt pass, ni som gälher mig på Instagram (HANNAELFAST) vet! :)) printa och testa själv på gymmet! 

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!