Godmorgon Onsdag – Golden latte

Härlig start på en Onsdag!
Jag körde ett tufft och roligt styrkepass på gymmet direkt på morgonen. Kroppen var lite segstartad denna morgon men efter 10min uppvärmning på bandet, lite rörlighet och på med lurarna och min träningslista (HÄR hittar ni den på Spotify) så är man igång! Jag vet att ni gillar när jag delar passen så det kommer självklart upp här på bloggen också.

Nu sitter jag på Espressohouse och dricker en Golden latte. Den är gjord på: havremjölk
, ingefära & gurkmeja – alltså super nyttig, och god!! Visste ni att oatlys ikaffe är berikad med bland annat B12 vitamin?! suuuper för oss som äter plantbased.

Jag ska skriva lite artiklar för en rolig ny grej som ni kommer att få veta mer om snart (EXCITED!!). För att sedan förbereda för en hel eftermiddag av plåtning tillsammans med Hagabadet. Har ni sett deras senaste reklam? Så roligt samarbete, jag gillar verkligen Hagabadet, deras tänk & värderingar kring hälsa & välmående!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!