Veckans träning

Foto: Christopher Carrwik

Måndag: HIIT/cirkelpass.

Tisdag: körde ett HIIT pass vid lunch och sedan ett rörlighets pass på kvällen.

Onsdag: ren styrketräning som avslutades med lite skön löpning på bandet.

Torsdag: Yoga på Hagabadet.

Fredag: HIIT/crossfit inspirerat pass.

Lördag: Hatha Yoga på Hagabadet.

Söndag: VILA.

Utvärdering: Jag är supernöjd över veckan som gått. Då förra veckan var mestadels styrkepass så känns det skönt att ha satsat mer på det högintensiva passen med flås i. Kondisen är inte riktigt där den va innan sommaren men det går snabbt att träna upp, det blir ett par tuffa veckor här då intervallerna är extra sega. Men det är bara att köra! Dessutom är jag super Stolt över mig själv att jag har fått in Yogan. Som jag pratat om det och velat men att det inte blivit av och jag har prioriterat annan träning före. Det är verkligen underbart när man väl är där och jag känner att det tar på stabilitet och muskler som jag annars inte tränar. Jag är helt för att skapa en allsidigt vältränad kropp och det får man av att utmanande kroppen på olika sätt. Nu känner jag verkligen att jag är ”back on track” och ser fram emot en rolig träningshöst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!