Brunchin

Söndag & brunch. Jag njuter verkligen av att ta en sovmorgon, vakna upp bredvid P och pussa på honom, sedan kila ner för backen till LE för brunch. Glad att det öppnat ett hälsocafé så nära oss. Ofta väldigt mycket folk (kul för dem) och grym mat. Ibland kan jag riktigt längta efter smoothiebowls med granola. Idag blev det en grön med spirulina + en havrelatte & P tog en hälsobowl med jackfruit, sötpotatis och massa gott.

Vi äter mer och mer plantbaserad kost – vill ni veta mer om det? Ska skriva ihop ett inlägg där jag utvärderar. Tills dess tycker jag att ni ska koll på ”food choices” dokumentär på Netflix. Jag är helt för att vara medveten om vad man stoppar i kroppen och att vi gör smarta val för hälsan, miljön och alla andra anledningar. Kika på dokumentären så förstår ni vad jag pratar om 🙂

Idag blir det en promenad och att bara mysa & ta det lugnt och ladda upp inför en härlig ny vecka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!