Q&A från Instagram

Jag körde en Q&A med Instagrams senaste funktion där man kan ställa frågor. (Min Instagram: HANNAELFAST). Frågor & svar ser ni nedan! Tack för alla frågor, jag valde ut ett par och sparat resten 🙂

cravings?
– smoothies är min ”craving” just nu. Därav många recept på dem det senaste här på bloggen :):)

hur länge har du och din kille varit tillsammans/känt varandra?
– vi har hållit ihop i lite mer än 1år och sågs första gången för 3 år sedan och vetat om varandra sedan dess.

Hur länge har du tränat?
– jag har alltid varit aktiv från att jag var barn och sysslat med många sporter och tyckte att idrotten var något av det roligaste i skolan. Jag spelade handboll och hittade sedan gymmet när jag va runt 15år (7år sedan), men mest seriöst sedan 3 år tillbaka, sedan dess har jag tränat på olika sätt och lärt mig mycket efter tidens gång.

Hur länge har du hållit på med Kost & träning?
– jag tog min kostrådgivare licens 2014 och PT licens 2015. Sedan dess har jag hållit på med kost & träning på olika sätt.

hur får man bort godis/kaksuget?
– jag skulle säga att det bästa sättet att få bort sötsug är att vara mätt på bra mat och en hälsosam kosthållning. Alltså första fokus på att tillföra kroppen bra näring! Sedan finns det mycket alternativ till onyttiga saker som man kan vara sugen på. Det finns jätte mycket recept på nätet på hälsosammare varianter på sötsaker.

hur ofta tränar du på en vecka?
– det varierar vecka till vecka. Jag tränar för att ge min kropp vad den vill ha & jag ser till att vila med jämna mellanrum. Det brukar bli 4-6 pass i veckan.

vad drömmer du om?
– jag har en dröm om att bo något eller några år utomlands i mitt liv! Sedan drömmer jag om karriärsmål och att skapa min egen framgång och vardag samt om ett fint hem, familj, bröllop och annat underbart som förhoppningsvis väntar i framtiden.

vad är det tråkigaste passet du vet?
– sådant som jag inte känner för att göra eller är tvingad till att göra. Jag vill träna efter vad jag tycker om. Jag körde mycket styrketräning innan med upplägg efter muskelgrupp med exakt övning set och reps. Det dödade all träningsglädje för mig. Att tvinga mig upp på morgonen för att ge sig ut på en ”morgoncardio” promenad är det tråkigaste jag vet. Att ta en PW på eget initiativ är en helt annan sak! Jag är mycket för att ha struktur i sin träning mot sina mål, men samtidigt ha utrymme för flexibilitet och alltid behålla glädjen till det man gör!

vad är det roligaste passet du vet?
– jag älskar crossfit inspirerade wods med styrkemoment, i kombo med flås, och gärna att man tävlar på något sätt, mot klockan exempelvis. Min favoritform av träning är då jag får ta ut mig rejält och ligger i en svettig hög på golvet när passet är klart haha :))

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!