En härlig Torsdag & den härligaste lunchen i Gbg

Jag har haft en sådan härlig dag idag. Jag startade den med att möta upp Audrey för ett Yogapass följt av spa på Hagabadet. (10% och ingen startavgift samt 2 för en på spaentré när du uppger mitt namn).

Jag har alltid försökt gå mer på Yoga, och detta kändes magiskt! Hela atmosfären och att verkligen jobba med andning och att vara närvarande. SÅ HÄRLIGT och avslappnande. Sedan bytte vi om och gick runt och hade det mysigt i deras spa.

Vi var så hungriga på hälsolunch och svängde såklart förbi BEETS. Som ni vet är det mitt go-to ställe för hälsomat i Gbg. Jag har ofta mixat egen med Audrey tipsade om den färdiga på menyn med portobellosvamp. Jag skojar inte när jag säger att det är den godaste salladen jag ätit (!!) kombinationerna, texturerna, smaken – klockren!

Det blev en dag av häng på stan, en havrelatte och sedan hem för jobb vid datorn och lite annat pysslande hemma. Härlig Torsdag!

Hur har er dag varit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!