Mina nya läppar i samarbete med Löfvingkliniken

Hej mina fina! Jag lade ut en story på min Instagram om att jag var på ett besök på Löfvingkliniken i Göteborg i Måndags. Så många som var nyfikna på vad jag gjorde där. Jag har alltså fyllt mina läppar lite och ville att svullnaden skulle gå ner innan jag visar er resultatet. Jag tycker alltid att skönhet är som finast när det ser naturligt ut och jag ville ha ett naturligt resultat med ett litet plut och utgå från samma form som jag själv hade innan. Jag har alltid varit väldigt neutral vad gäller skönhetsingrepp, jag tycker att man får göra som man själv känner och ser inte större skillnad på att sminka sig, ha lösögonfransar, fixa håret eller göra skönhetsingrepp. Däremot har jag varit skeptisk mot att göra det vart som helst. Det finns många salonger som erbjuder fillers, men det är inte alltid legitimerad personal eller bra produkter de använder. Därför gjorde jag min research innan jag valde salong.

Jag valde att gå till Löfvingkliniken/jjesteticclinic och till ssk Catarina efter att dels ha läst på om dem, hört goda rekommendationer om dem samt stalkat deras Instagram och gillat vad jag såg resultatmässigt.

Varför jag valde Löfvingkliniken/jjesteticclinic:

– Dem har Legitimerad personal (jag vet att det borde vara en självklarhet, men alla salonger har inte det). Dessutom har dem läkare på plats.
– Om man skulle vilja ta bort fillern eller om något mot förmodan skulle gå ”fel” så kan dem ta bort fillern (det är inte alla kliniker som har möjlighet att göra det).
– De använder bra produkter, Restylane i mitt fall för filler. Jag är noggrann med vad för produkt och att ha rätt produkt minskar självklart risk för komplikationer.
-På Löfvingkliniken så får man en trygg upplevelse och man känner verkligen att man är i goda händer. Det tycker jag känns viktigt, speciellt för mig som är lite spruträdd.

Jag gick till Catarina då hon verkligen förstod min önskan om att vilja ha ett naturligt resultat. Jag vill ha en effekt, men en diskret effekt om ni förstår vad jag menar 🙂 Hon är helt fantastiskt varm och gullig (det är alla jag mött där). Vi tog 1ml Restylane. Det hela gick snabbt och smidigt och hon är noggrann och lugn. och resultatet?!?!?!!!! JAG ÄR SÅ NÖJD!! Precis vad jag önskade. Inte en dramatisk skillnad med tillräckligt för ett extra plut.

I samband med detta så kommer vi att köra en rolig tävling för er där ni har möjlighet att vinna 1ml filler på valfritt område (jag har 1ml i läpparna). För att delta går ni in på min Instagram HANNAELFAST och klickar in på bilden likt den nedanför här för att se tävlingsinstruktionerna.

Lycka till!!

PS. Det kommer även ett grymt erbjudande för er längre fram! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!