Lördag & dagens träningspass

Hur spenderar man en regnig Lördag på bästa sätt?

Jag startade dagen på gymmet tillsammans med Audrey. Vi körde passet nedan:

Vi inledde med styrkemoment stående Axelpressar med stång och körde 10 x 6 set.

Sedan gick vi på listan ovan och körde ”i go you go” alltså att man ska genomföra 100 reps av övningen tillsammans. Ni kan dela upp det så att man kör 10 var innan man byts av, eller att man kör tills man inte orkar längre och byter sedan av tills ni tillsammans genomfört repsen. Vi ökade till 200reps på mouintain climbers & roterande plankan då dem går snabbt att göra.

Rolig workout att köra med en vän! Prova!

Efter det smet jag till Hagabadet. Jag har samarbete med Hagabadet och jag bara älskar vad dem gör.. alltid med perfektion!!

(Ni vet att ni kan uppge mitt namn på Hagabadet Älvstranden i Göteborg så får ni 10% + att ni slipper startavgift om du tecknar medlemskap (yoga, träning och spa).
Dessutom får du
2 för 1 i spaentré om ni bara vill gå dit och koppla av en dag, alltså då 599kr för två. Bara att uppge mitt namn vid bokning så fixar tjejerna i receptionen det!)

Spa är verkligen en perfekt grej för att komma ner i varv och koppla av! Det behövs i en stressig vardag!

Sedan gick jag förbi BEETS och mixade ihop en egen låda. Deras röror är magiska. Genuint och bra råvaror. Det är alltid mitt go-to ställe för hälsosam mat och bra påfyllning efter träning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!