Projekt & tid för träning

Herregud så mycket kul på gång! Det känns som om jag har 100 bollar i luften och projekt på gång. Jag har bland annat teamat ihop med min mamma (som är verksam konstnär sedan 20år tillbaka) för att starta en webbshop med originalkonst. Vi har pratat om det ett tag och nu är bollen äntligen i rullning. Det är ett tag kvar till lansering men detta är så roligt att driva!

Sedan jobbar jag på en sjukt rolig grej tillsammans med en grym samarbetspartner som jag bara längtar efter att få presentera för er!

Samt roligt nytt samarbete med tävling som ni redan får reda på nu på Söndag!

Vilken rolig vecka och kommande tid!

Mitt i allt så är träning alltid min egentid och där jag samlar tankarna. Idag fick jag till ett spinningpass och jag känner verkligen hur bra jag mår av att svettas ut och få upp pulsen lite. Såå härligt!

Hur mår ni? Vad har ni tränat idag?
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!