Naturligt blond istället för sommarblekt – Ja tack!

Alltid lika härligt att hälsa på hos fina Alexandra som alltid fixar mitt hår precis som jag vill ha det. Fast jag lämnar det mesta i hennes händer då jag litar till fullo på vad hon gör, och det blir magi varje gång.

Det är så lyxigt att ha några timmar till sig själv och bli ompysslad. Ni vet när jag pratade om att belöna sig själv när man uppnår mål i träningen?!
Att boka in ett besök hos Alexandra (@tromstedt på Instagram) är ett perfekt sådant! Att bli lite extra fin gör så mycket tycker jag, jag känner mig alltid fräschare med håret fixat!

Leo höll oss sällskap såklart. Jag kan knappt gå utanför dörren utan att folk vill gosa med honom & har hundra frågor. Men jag förstår, han är väldigt söt. Och för er som undrat så är han 4år gammal & en cream färgad Pomeranian.

Alexandra trollade bort de gula nyanserna & det sommarblekta till en mer naturlig blond. Jag är ju mycket för det naturliga när det kommer till skönhet. Det tycker jag blir snyggast!!

Suuuper nöjd! Jag har gått hos Alexandra i snart 2 år och det tycker jag säger mycket om att man har hittat någon man är riktigt nöjd med! 🙂

Ni hittar henne under @tromstedt på Instagram & hon finns centralt vid läppstiftet/lilla bommen i Göteborg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!