Måndag 6/8

(Foto: David Marquez) kjol: Mango, jacka: jofama, linne: HM.

Godmorgon Måndag!
Jag har fått i mig mina två ägg, en grapefrukt & ett stort glas citronvatten. Det är min go-to frukost just nu och är perfekt innan träningen då jag ej kan äta för mycket. Så tar jag ett mellanmål efter om jag blir hungrig innan lunch. Jag äter mindre och mindre kött/fågel och satsar mer på ägg & fisk. Kallas det flexitarian? Jag skiter egentligen i att kalla det något alls, äter bara det jag känner för och mår bäst av!

Nu ska jag möta upp Audrey på gymmet för att pass och sedan iväg till Löfvingkliniken, så spännande! Visar såklart vad jag gjort och resultatet senare!!

Hoppas att ni får den bästa starten på veckan!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!