En klassisk ”get back on track” morgon

En sån härlig start på veckans bästa torsdag! Jag mötte upp fina Audrey på gymmet och vi körde passet nedan. Grymt roligt & jag har den där efterlängtade sköna känslan i kroppen. Min motivation till träningen är på topp just nu och crossfitinspirerade wods känns roligare än någonsin.

1) uppvärmning & rörlighet.
2) jobba upp en relativt tung vikt i marklyft.
3) kör every minute on the minute med 2 marklyft på varje minut x 10. Samt ändra vikt efter varje gång, lägg på eller ta av. Va strategisk & utmana vikten.

4) Avsluta med en WOD
Reps 21-15-9 av:
marklyft (lätta & effektiva/snabba)
– butterfly situps
– hantelsnatch
(Mål: under 5min på att ta sig igenom Woden)

Jag svängde sedan förbi Vallgatan 12 och deras hälsocafé på markplan. Prisvärd och hälsosam frukost med spenatsmoothie (en sån där klassisk ”back on track” smoothie haha), kokt ägg och kaffe. Avokadomackan såg också god ut. Längesedan jag var här, men kan varmt rekommendera om man är ute efter ett hälsoställe för frukost/lunch!

Ni har frågat om hur jag redigerar matbilder för att få mer färg. Ovan ser ni före/efter. Jag använder appen VSCO och kör ofta på filtret AU5, C1 eller N1 till matbilder samt justerar ljusstyrka, mättnad och kontrast.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!