Q&A: go to food?

Fråga: Hej Hanna! Jag läser din blogg varje dag och inspireras av att försöka äta hälsosammare. Men jag tycker att det är så svårt att välja rätt när jag är svin hungrig och kommit hem från jobbet/gymmet eller liknande. Då känns rostmackor eller flingor snabbare och lättare.
Hur gör du i dem situationerna?
Tack för att du skriver så vettigt om kost & träning och motverkar hetsen där ute!!! Finns många stunder då jag behövt dig. Puss och kram!

Svar: Hej, tack för fina ord! Jag förstår dig helt och att det är i just dem situationerna som det känns lättare med ett onyttigare snabbare alternativ. Men jag har faktiskt en goto middag som jag äter ganska ofta eftersom att det går snabbt och den är näringsrik.

Jag köper på mig olika grönsaker & rotfrukter och har i en låda i kylen. Hackar upp, slänger på en plåt med lite rapsolja & kryddor, sedan in i ugnen på 225 grader i ca 20min. Kommer jag från gymmet så hoppar jag in i duschen under tiden och kommer ut till en grym middag som gärna toppas med lite olika röror som hummus, salsa, guacamole eller ketchup (den utan socker).

Så enkelt, snabbt & samtidigt bra mat samt perfekt till lunchlådan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!