9 beauty-favoriter & vilken jag inte kan leva utan

Ni har efterfrågat en liten haul på mina beauty favoriter. Överlag gillar jag sånt som är naturligt och en hälsosam och fräsch look. Så det är perfekt med skönhetsprodukter som ger en boost till lite solkysst, återfuktat, glow och en välmående utsida. Jag provar gärna nya produkter men återkommer ofta till vissa som jag fastnat för av olika anledningar. Här kommer mina favoriter just nu i alla olika priskategorier. Inget är sponsrat utan helt bara efter mina råd och tips på vad som funkat bäst för mig.

Jag har en tendens att få lite frizzigt hår, mycket för att jag blonderar vilket är bland det mest slitsamma du kan göra med ditt hår. Min fina frisör och vän Alexandra tipsade mig om denna. Jag lägger i den direkt efter duschen och låter den vara i tills håret är torrt. Super härlig och doftar magiskt.

Sedan har vi ju detta med att få till en kall ton och bort med det gula blonda. Ni som också är blondiner vet vad jag pratar om. Den här har fått bäst i test på många sidor och jag är super nöjd. Använder hellre en inpackning med kallt pigment än ett silvershampoo. (Även tips från Alexandra, hon kan sina grejer). Jag tar i den i torrt hår och går runt med den en stund innan jag sköljer ur.

Sist men inte minst, en hårolja. Den här har jag haft långe och det är tack vare doften samt att den har en tendens till att återfukta men inte göra håret fett så som många håroljor annars gör.

Till ansiktet så älskar jag masker som återfuktar och ger lyster. Jag har är normal till torr i hyn så jag ÄLSKAR fukt! Den här har jag fastnat för och den ger verkligen en vacker lyster efter. Jag försöker lägga ansiktsmask en gång i veckan men det där går i perioder.

Förstod inte mig på det där med ansiktsspray innan, tills jag testade. Tar den här under dagen, när jag suttit framför datorn långe eller direkt på morgonen för att vakna till. Ger fukt direkt och huden älskar den! Ett skönhetstips helt klart.

Ögonkräm från Lancome. Jag har inte så mycket rynkor osv att tänka på än. Men en ögonkräm är aldrig fel i förebyggande syfta samt att jag gillar känslan runt ögonen innan läggdags, avslappnande på något vis.

Sa jag att jag älskar fukt?! En ansiktsolja när huden känns extra torr. Lifehack på vintern!!

Sist men inte minst – kanske den minst glamourösa och den billigaste produkten i hyllan. Men också den bästa jag vet och som jag återkommer till varje gång. Den är ekologisk, luktar inte speciellt mycket och ser inte mycket ut för världen. MEN DEN GÖR MAGI med min hud. Som att den balanserar. Jag märker direkt när jag har obalans i hyn, det kommer lite finnar och orenheter eller torra partier. Sedan köper jag denna igen (när den inte är slut i hyllan då, för det händer ganska ofta faktiskt) och min hy strålar som vanligt. Magi! (Detta är alltså inte reklam, den är bara så bra! 🙂 )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!