7 snabba om träning

Foto: Christopher Carrvik

Favorit tränings redskap?

– Får jag bara välja en så tar jag Kettlebell. Med den kan jag göra flera övningar och få in hela kroppen. När jag bodde i USA köpte jag en Kettlebell, yoga matta och gummiband och fick till riktigt bra workouts. Jag hade inte utmanat och belastat musklerna på samma sätt utan kettlebellen. Den är en favorit även idag.

Bästa övningen?

– Här måste jag säga marklyft (i alla olika former), just för att den aktiverar så stor del av kroppen & jag tycker det är förbannat kul att nöta och lägga tid på det. Jag kan se fram emot ett helgpass med endast mark som styrkemoment och avslutar med en liten metcon, men det är alltid marklyften som jag ser fram emot mest.

Vem tränar du helst med?

– Min sambo Pontus om det är styrketräning och mina tjejer om det är cirkelträning/HIIT/Löpning.

Vad lyssnar du helst på när du tränar?

– Jag gillar house och hiphop att träna till. En favoritlåt är alltid Clique med Jay Z, Kanye West & Big sean. Jag har nyss gjort en lista som är Killing i gymmet. Känslan är en mix av houselåtar som man kör som final på uteställena, ni vet när stället fylls av stämning, konfetti och eufori. Klicka HÄR för att komma till listan. :))

Vad tränar du helst i?

– Jag har en träningsgarderob som är nästan lika stor som den med vanliga kläder. Men ska jag vara ärlig så använder jag mina favoriter om och om igen tills jag sliter ut dem. Komfort är värt ALLT, speciellt när vi pratar om tränings och funktionella kläder. Om/när jag någon dag uppnår drömmer om att få designa mina egna träningskläder så kommer det att vara funktionell komfort i snygg design. Mina absoluta favoritplagg just nu är träningstop från Casall (jag har 3 färger redan haha, jag köper på mig om jag hittar något jag älskar), sportBH från H&M (otippat, I know), dem är slutsålda men jag har inte hittat en sportBH som är så skön som den samt svarta tights från AV33 (SKÖNASTE!!) där de säljer bland annat Under Armour som är en favorit när det kommer till träningskläder (framförallt passform på tights). Missa inte rabattkoden på 20% när ni uppger mitt namn i kassan på AV33 i Göteborg (ligger på Avenyn).

Har du någon träningsform som du är nyfiken på just nu, men inte ännu testat?

– Finns många. Jag är som ni vet inte sen på att säga Ja till att prova allt som har med fysisk aktivitet att göra. Det jag aldrig testat och gärna vill göra är att Surfa. Det hade varit fantastiskt roligt och ser så härligt ut!

Hur tränar du helst?

Med stämning, bra musik, härliga människor, fokus, målsättning, passion och glädje. Bättre blir det inte?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!