Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

YOUTUBE?

Hej världens bästa läsare!

Jag körde en liten Q&A på min Instagram (HANNAELFAST) där några efterfrågade att jag borde starta en Youtube kanal. Jag körde sedan en omröstning 7803 av 7810 röstade för att jag skulle starta, så nästan 100% (ni 7 pers som inte ville, behöver inte följa haha).

Super kul med responsen!

Min tanke är träning/hälsa/kost/motivation. Vad tycker ni att den ska handla om? Speciella teman? Saker att ta upp? Vardag osv?
Följer ni någon hälso vloggare på youtube?

Hade varit så roligt att höra era tankar!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!