Sunday breakfast pre workout

Så fort jag är hemma hos mamma & pappa på Björkö så passar jag på att använda deras blendtec. Den är heeelt insane! Allt från eget mandelsmör till smoothiebowls på fryst frukt löser den. Ni som har en ”vanlig” mixer och har försökt sig på att göra himmelska smoothiebowls som är så där tjocka pga att frukten är helt fryst vet the struggle.. 😉

Så det blev en given smoothiebowl för mig och P imorse.

Grunden gjorde jag på fryst mango och frysta jordgubbar tillsammans med en skvätt mandelmjölk och lite kokosolja. Mixa till dröm konsistens och om din mixer inte samarbetar så kan du alltid tina frukten innan eller hälla på mer mjölk eller vatten.

Toppa med pumpakärnor, jordnötssmör, linfrön (grymt för magen på morgonen), russin, färska jordgubbar och puffad quinoa (finns i hälsokostbutiker).

Så gott och enkelt!

Nu ska vi iväg till gymmet och köra ett härligt helgpass ihop.
Hoppas att ni får en fin Söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!