Kickstarta inför hösten med mig

Härliga Fredag!! Jag var uppe med tuppen för ett pass med en PT kund och landade precis hemma. Det var vårt 10pass ihop och jäklar vilken utveckling. Det gör jobbet så roligt att se hur min träning ger resultat och att tiden är väl investerad. Träning och hälsa är utan tvekan den bästa investeringen man kan göra i sig själv. Det blir som ringar på vattnet och ger så mycket positiva effekter till resten av livet och vardagen. Finns det något viktigare än att må bra och ha en god hälsa?!?! Känns väldigt grundläggande för att kunna leva ett bra liv i sin helhet.

Vill du också kickstarta inför hösten, komma in i rutin, få en plan i linje med dina mål, ha lyxen att inte behöva tänka så mycket utan ha någon som gör passen, visar vad du ska göra och pushar för att få resultat?

Jag erbjuder PT timmar med helhetslösningar i paket i Göteborg (på stans snyggaste och lyxigaste PTgym, inget extra medlemskap krävs) samt individanpassad online coachning med träningsupplägg & kostråd.

Maila mig på [email protected] alternativt skicka ett DM på Instagram (HANNAELFAST) för vidare info.

Knip din plats redan nu innan de fylls,
Vi hörs!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!