Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Recept – snabba & somriga favoritsnittar

Titta på de långa vackra vita rosorna.. min man kan han! <3
Hur som helst drack vi lite bubbel igår och jag slängde ihop mitt favorit drink-tilltugg. Jag har alltid gillat löjromstoast som förrätt samt just nu trendar ju löjromspizzan på sociala medier. Så jag sökte runt lite och slog ihop dessa recept. Så enkelt och magiskt gott!!

Valfritt bröd som botten, gärna mörkt och sådant som annars rostas. Släng upp skivorna på en plåt och strössla riven västerbottenost på. In i ugnen på 200 grader tills osten smält och fått färg. Ta ut och låt svalna lite. Sedan på med grekisk youghurt eller liknande, löjrom (love!!!) och hackad rödlök.

Redo att serveras till bubbel eller annan fördrink alternativt som förrätt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!