Tisdag 17/7

Dagarna flyger iväg. Jag och P slog lite golf igår och sedan lagade jag en fantastiskt god (om man får säga det själv) middag med lax, hälsomix och massa annat gott. Receptet kommer upp här senare såklart, håll utkik!

Nu sitter jag framför datorn och betar av mailen med min standardfrukost nu för tiden; Grekisk Youghurt (hittat en på Willys med 0% fetthalt) mixat med frysta hallon. Burkar även äta ett eller två ägg till för att hålla till lunch. Snart ska jag iväg och möta upp min fina kund Sanna för ett kick ass pass! Det har varit lite lugnt nu under sommaren (som för de flesta PTs).

Men nu börjar ett par köra på som vanligt med träningen och förfrågningar trillar in inför höstens platser. Jag kommer att ta in ett par klienter för träningspaket under hösten som jag kommer att köra vid sidan om mina studier då vi bara har 3 dagar schemalagda att vara i skolan. För mig är det superviktigt att kunna ge bra och framförallt personlig träning, därför kommer dessa platser att vara begränsade. Vi tränar tillsammans på FitnessFactory i Göteborg, sätter mål och jobbar mot dem med en plan. Jag ger rolig, individanpassad och utvecklande träning!
Är du intresserad av att norpa en av dessa platser redan idag; Maila mig på [email protected] för mer info.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • den heter ”åkta grekisk ypughurt” från ”LARSA”, har bara sett den på Willys hittills☺️

  hannaelfast 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaelfast
  Svara
 • välkommen till bloppis https://heladagen.wordpress.com/ uppdaterar i veckan med massor av nya saker!

  Julia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh länge letat efter bra grekisk yoghurt, kan du inte lägga ut en bild på hur den ser ut? kram!

  Emma 0000-00-00 00:00:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!