VECKANS LISTA

Underbara Söndag, här kommer veckans lista:

VECKANS TRÄNING:
– har fått till ett par riktigt bra styrkepass och gått igenom hela kroppen på 5 pass. Bästa var ett axel/triceps pass med P. Ofta kör vi varförsig på gymmet då vi tränar mycket olika saker. Jag är mer för HIIT/crossfit wods i kombo med styrkemoment, och han mer för traditionell styrketräning. Med vi körde ett grymt pass ihop och peppade varandra ett att ta tyngre och köra hårdare. Grymt kul!

VECKANS JOBB:
– suttit med bloggen, fotat med Crille & jobbat på Fired Earth – ser fram emot att jobba mer där efter att det varit semesterstängt. Har ett träningsevent på G, ni som bor i Göteborg, är ni intresserade av det?❤️

VECKANS BÄSTA:
– Att umgås med min sambo, såklart! Dem där mitt-i-veckan-mysmiddagarna, spontan roadtrip & träningspassen. All tid med honom är guld!

VECKANS SÄMSTA:
– Att tiden inte räcker till. Kan knappt komma på något här faktiskt. Vad ska man säga, det är sommar och vi lever som vi bara gör på sommaren. Finns inte så mycket dåligt i vardagen just nu!

VECKANS GODASTE MÅLTID:
– Utan tvekan moules frittes på Victors i Köpenhamn!
Den i kombo med sällskapet, rosé, stämningen och solen i 2h. Långluncher är det bästa!!

VECKANS LÅT:
– Perfect med Ed Sheeran som vi dessutom såg live på Ullevi i veckan. Fantastiskt bra konsert och jag fick en tår när han sjöng just den låten. En sådan som träffar i hjärtat och man vill ha spelandes på sitt bröllop i sin kärleks famn – så fin låt!

VECKANS MEST LIKADE BILD:

( INSTAGRAM: HANNAELFAST )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!