Recept – Pestokyckling med grekisk matvete sallad

Fantastiskt god och lyckad middag som jag lagade till mig och P häromdagen.

Körde in en plåt med tinat kyckling kryddad med salt, peppar, lökpulver och bred sedan på pesto och häll över sås från soltorkade tomater tillsammans med några strimlade soltorkade tomater. Ger så god smak! In i ugnen på 200grader i ca 20min.

(vinglas från EteriskDesign som jag driver, handgraverade fjädrar på glas)

Till det serverade jag en matvete sallad. Du kokar upp matvete i buljong och blandare sedan ner tomater, majs, fetaost, soltorkad tomat, svarta oliver. Blanda ihop och smaka av med lite salt, pappar, och lökpulver. Så gott!!! Avokado vid sidan om med lite örtsalt på som pricken över i.

Ett gott glas rött till och datenighten var fulländad. Älskar att äta middag och göra det lite extra sådär mitt i veckan med min kärlek.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!