Söndag

Härliga Söndag!

Vi kom hem sent igår kväll. Tråkigt att lämna paradiset i Frankrike men det är på något sätt alltid skönt att komma hem. Hem till vårat egna. Det blir som att man får nya ögon på sitt hem efter att ha varit borta en vecka. Känner in varje rum och är så lycklig att vi bor där vi gör. Ett fin, rent och hemtrevligt hem gör mig lycklig i själen, och att dela det med P gör mig lyckligast av allt. Ni kan se mer av vår lilla lägenhet HÄR.

Idag packar vi upp, fyller kylen, tvättat och småfixar inför en ny vecka. Men först brunch i solen; avo mackor på nybakat rågbröd, vattenmelon, kaffe och juice. Mmmm! Sedan iväg för en golfrunda med paps.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!