Svar på frågestunden del 1

Hej fina ni! Här kommer svar på frågestunden del 1. Jag sparar resten till ett inlägg längre fram! Tack för alla DMs och frågor!

Q: Vad är din hund för ras och hur gammal är den?
A: Han är en cream vit Pomeranian som är 4år, många tror att han är valp eftersom att han är så liten, men han ser ut så hela livet 🙂

Q: Vad är målet med din blogg?
A: Målet är att hela tiden se det som en rolig sidosyssla som går i hand med media, kommunikation och marknadsföring vilket jag planerar att ta en examen inom. Bloggen blir ett bra verktyg att jobba med under tiden och sedan får vi se vart det leder. Främst tycker jag att det är väldigt roligt och jag får en närmre kontakt med läsare/följare som är en bra kombo tillsammans med Instagram som är kul men det blir inte lika personligt där.

Q: vad är bästa tipsen för att bli stor på Instagram?
A: snabbt; nisha dig, ha en plan, lägg tid på redigering, tänk utanför boxen, försök bli kompis med algoritmen på Instagram som idag är ganska kass om du frågar mig, var personlig i det du gör och tro på det, låt det ta tid för ditt konto att växa.

Q: du har alltid så fin bränna, får man bästa solbrännan samt att få den att hålla?
A: ta det långsamt och säkert, solskyddsfaktor är ett måste och gå sedan sakta med säkert över till lägre solskydd och kanske någon enstaka gång när du redan fått en grund-bränna så sola någon timme med sololja med solskyddsfaktor i. Sedan smörj in!!! Återfukta huden ofta och alltid efter dusch, då håller brännan längre. Är man riktigt nördig så kan man köra en skrubb någon dag innan man ska ut i solen, ex innan man åker utomlands.

(Bild från idag. Vi hittade en super trevligt beachclub nära Monaco.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!