6 frågor om träning

1. Vilket är ditt favoritmärke att handla träningskläder ifrån?

– Jag tycker om stilrena och snygga träningskläder. Jag har mycket från Nike, Adidas, SOC & HM. Men supportart gärna småföretag och svenska businessar som STRONGER och ICIW. Gud jag har nästan mer träningskläder än vanliga kläder, jag borde verkligen rensa och ge bort/sälja av. Men jag älskar träningskläder!!

2. Du har ditt gym hemma, på en begränsad platsyta. Vilka fem redskap/övriga saker måste finnas med?

– Helst hade jag velat sätta upp en 1) liten ställning/bur där man kan hänga på en 2) skivstång med tillhörande vikter. I ställningen så får gärna 3) gummiband och TRX band hänga. Sedan kan jag inte vara utan ett gäng 4) kettlebells och såklart en konditionsmaskin som exempelvis en 5) assultbike. Taadaa, här kan jag köra alla olika typer av pass och få ut nästan exakt det jag får ut i ett stort gym idag. Bara fantasin sätter gränsen när det kommer till träning, att träffa rätt muskel och att jobba med kroppen på ett utmanande och utvecklande sätt.

3. Korta och intensiva pass, eller långa och behagliga pass?

– Ibland önskar jag att jag tyckte om den där långa ”behagliga” löprundan. Men njaa.. jag tycker om fart och fläkt och det får gärna hända mycket till hög musik. Korta intensiva pass där jag får maxa är det roligaste jag vet. Därav tycker jag om HIIT, intervaller och föll helt för Barrys konceptet.

4. Var finner du inspiration till din träning?

– Inspiration till träning får jag i min kropp och strävan efter att bli bättre, snabbare, starkare och mer kapabel till att klara av fysiska utmaningar. Jag vill testa allt och utmana mig själv. Märker jag att jag blir bättre så inspireras jag av den förmågan av utveckling och vill bli ännu bättre eller hitta nya roliga saker att ta mig an.

5. Hur ser dina träningsplaner ut för resten av året?

– I sommar blir det mycket löpning, en del styrkepass för att ge musklerna den typ av belastning samt mycket vardagsmotion och vila. Till hösten öppnar Barry’s så då blir det ett par pass där i veckan har jag tänkt följt av min egna styrketräning och löpning i skogen så länge vädret tillåter. Sedan får vi se om jag hittar nya roliga utmaningar i träningen eller vad som händer. Kanske blir det mer Yoga på Hagabadet älvstranden?! Det skulle vara skönt att få in det, speciellt när studierna drar igång.

6. Vad äter du helst före och efter ett träningspass?

– Jag vill inte äta får tätt inpå min träning då jag blir illamående eller får håll. Men gärna 2timmar innan och då något med kolhydrater. Jag tänker inte så mycket på intag just innan och efter utan ser till att få i mig vad jag behöver över hela dagen. Om mitt mål innan träningen inte varit frukost eller lunch så tar jag en banan eller några riskakor exempelvis. Efter träning så ser jag till att fylla på med bra energi, exempelvis en näringsrik middag med kolhydrater, fett, protein mycket grönt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!