6 snabba om framtid, planer & mål

1. Vad gör du om 1 år?

– Jag har läst första året på OnlineMarketing linjen på Sälj och Marknadshögskolan. Sett nya platser och har nya platser inplanerade att se. Umgås med familj, vänner och min kärlek. Tränar mig själv och andra. Jobbar med marknadsföring och sociala medier.

2. Hur ser ditt liv ut om 15 år?

– Jag är alltså 37år då och hoppas att jag har fått lyckan att få ett eller två barn tills dess. Bor i ett hus vid havet, nära familj och har ett semesterställe utomlands. Tränar och mår bra och tackar mig själv för att jag satsade på att bygga upp min kropp redan vid ung ålder och förstå glädjen till hälsosam mat. Hoppas att jag lärt mig mycket och upplevt mycket!

3. Vad är ditt drömjobb?

– Att jobba med marknadsföring, gärna i en ledarskapsroll; antingen inhouse i en världsomspännande koncern eller på byrå. Kanske driver eget inom framtidens marketing och jobbar inom framtida kanaler att göra företag synliga, skapa varumärke, värde och nå ut.

4. Vad har du för mål just nu?

– Har mål ekonomiskt: spara undan en bra buffert för framtid och resor, jobb/utbildning: ge skolan den tid det kräver för att få bra betyg och lära mig så mycket jag kan, träning: behålla den balansen jag hittat och alltid behålla glädjen till att utmana kroppen på alla möjliga sätt, Livet: resa mer och spendera mer tid med nära och kära.

5. Dagens planer?

– Jobba i butiken, springa några ärenden på stan (bland annat hämta upp Nocco leverans), packa upp från veckan på Björkö, ta en långpromenad med hundarna, packa inför Frankrike och sedan kommer bästa Lovisa över på ett glas och mys på balkongen. Längesedan vi hängde nu så det ser jag fram emot! Härlig Fredag!

6. Sommarplaner?

– Jobba i Fired Earth butiken, spendera 1 vecka i Frankrige (åker imorgon), träna mina fina kämpar och kunder som håller igång över sommaren, jobba med samarbeten och fotografer, sola/bada/njuta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!