Recept – 6 varianter på gröt – En bra start på dagen

Jag är en periodare när det kommer till mat och framförallt frukost. Jag snöar in på saker och kör på det tills jag tröttnar och hittar något annat. Det har varit smoothies, avokado mackor eller omeletter. Men något som alltid funnits nära till hands är gröten. Mättande enkel och en bra start på dagen helt enkelt. Jag älskar att variera gröten och testa en mängd olika kombinationer av topping, här kommer mina favoriter:

1. kanel, kokosflingor, jordgubbar, jordnötssmör (som på bilden).
2. äpple, kanel, banan, kanel.
3. russin, banan, skivad apelsin, kanel.
4. ananas, kokosflingor och kokosmjölk, kardemumma.
5. hallon, mango, havre/mandel mjölk, kanel.
6. skivad dadel, nektarin, mandelmjölk, kanel.

Kanel har jag nästan alltid på och ofta äter jag en halv grapefrukt till och ett stort glas vatten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!