Onsdag

(Bild: David Marquez)

Hej fina!
Hoppas att ni njuter av solen och värmen. Jag sitter mest vid datorn eller jobbar på gymmet för att sedan ta ledigt och åka till Frankrike på en efterlängtad semestervecka. Imorse tog jag faktiskt en golflektion för att fräscha upp minnet lite, många år sedan jag spelade nu. En rolig grej! P är duktig så jag tänker att det är kul om jag kan hänga med på någon golfrunda när vi är på semester eller vill hitta på något en söndag. Som ni vet tycker jag om utmaningar och det är bra för mig att hitta något helt annat än allt det roliga som är träningsrelaterat. Golf och ridning är också fysiskt men inte på samma sätt som de sporter jag är van vid. Golf är nästan lite terapi, och helt klart roligt att göra ihop. Nu gäller det bara att komma ut på banan lite oftare och spela bättre 🙂

Annars då?
Jag ska snart sätta mig i bilen och köra iväg till gymmet för att träna kunder. Först ut är fina Sanna och det står ett styrkepass med fokus överkropp på schemat för henne. För mig blir det senare en löprunda i skogen med hundarna. Det är så skönt att det är ljust så länge nu så att man hinner löpa efter jobbet!

Ett par dagar till här ute i skärgården med P innan vi åker ner till rivieran, det ska bli heelt underbart!

Hoppas att ni får en fin lillördag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!