Startar veckan med ny frilla

Hej mina fina!

Härlig måndag och värmen är tillbaka. Jag gitter i frisörstolen hos min frisör Alexandra @ tromstedt på Instagram. Vi ska fixa ruffset och ljusa upp rötterna. Älskar att komma till henne och bli omhändertagen, det är vardagslyx. Jag ska hem efter detta till hundarna och sitta med datorn resten av förmiddagen innan jag ska träna kunder i eftermiddag och fota ikväll.

Vilken magisk helg vi fick. Med midsommarfirande och massor av golf, så rolig grej att göra ihop med sin partner, speciellt när det är så fint väder. Underbart! Känner mig redo för an ny vecka innan vi tar en veckas semester och drar till Frankrike, längtar!

Har ni haft en bra helg?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!