Mindsetmonday – motgångar

Ni vet dem där dagarna som bara allt går emot dig. När sak efter sak inte blir som du vill eller som du tänkt. Oavsett vem du är så kommer livet att ge dig motgångar och svåra perioder. Vi kan också kalla dem utmaningar. Utmaningar utvecklar oss. Och om allt skulle vara solsken och leenden livet ut så skulle vi troligtvis inte uppskatta dem stunderna och samtidigt inte utvecklas och bli starkare. Faktum är att gå igenom jobbiga perioder gör oss starkare och likaså att kämpa oss igenom motgångar.

Mindset? Titta på dig själv ur ett större perspektiv, dina problem känns ganska små och överkomliga i jämförelse med världens motgångar. När jag har en tuff dag brukar jag tänka att det bara var en sån dag jag fick, för att man måste få några stycken per år och ta sig igenom, det ingår liksom i livet. Händer något som ger mig ångest eller känns jobbigt brukar jag tänka ”kommer jag att må dåligt över detta om ett år”, troligtvis inte.

Hur hanterar du motgångar och dåliga dagar?

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!