Snabb lunch x FITNESSMEALS

Ni vet dem dagarna det går snabbt och de helgerna det inte hinns med att laga matlådor för veckan. Skippa att hamna i ”lunch ute” rutinen. Jag lagar mycket mat hemma men ibland är det så skönt att ha färdiga lådor. Det underlättar liksom i vardagen att inte behöva stressa iväg och handla och hela tiden tänka ut vad man ska laga och äta. Jag tror att många istället småäter och väljer snabba alternativ som inte är hälsosamma just av anledningen att man inte orkar stå i käket själv varje dag. @ Fitnessmeals levererar matlådor hem till dörren och det finns flera olika lådor att beställa och även vegetariskt alternativ om man föredrar det. Vi har varit super nöjda här hemma! Det är perfekt att beställa hem ett gäng och lägga i frysen så har man det och kan ta upp när tiden krisar, sådan vardagslyx verkligen!

Ni hittar mer info på deras Instagram @ fitnessmeals eller hemsidan www.fitnessmeals.se

Idag blev det deras chilli con carne, jag rekommenderar även BBQ chocken och kyckling med bulgur.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!