Välkomna hem till oss

Ni är några som undrat om jag kan visa lite bilder från vårt hem, och självklart kan jag det.

Bild in mot vardagsrummet. Soffa från Mio, matta från Ellos och älskade taklampan från Molecule.

Stora vackra fönster, breda fönsterkarmar, 3,25m i takhöjd och stuckatur. Det är några av fördelarna med en sekelskiftslägenhet. Jag älskar det.

Ljusa partier, marmor och mässingsdetaljer är ett genomgående mönster i lägenheten. Och snittblommor är en vardagslyx att ha hemma så det försöker jag alltid ha, liljor är en favorit som doftar underbart i hela hemmet.

Bord och stolar från trendrum.se. Under denna delen av året så står trädet utanför så grönt och fint. Jag gillar det, att man får lite grönt nära trots att man bor mitt i stan.

Sa jag kakelugn? Den går tyvärr inte att elda i, men jag tycker att den är så vacker som pjäs i vardagsrummet. Brukar tända lite stora blockljus i den på vintern för mysfaktor.

Where the magic happens?! Vårt lilla fina kök. Ville ha en ljus känsla i kombo med marmor och mässingshandtag. Klassiskt och håller vid en framtida försäljning.

Skinnfåtölj från Artwood, högtalare från Marshall och fina klong ljusstaken som vi fick i inflyttningspresent av Pontus mamma.

Konst. En liten hörna med böcker, konst och en kartell-lampa. Jag råkar ha en mamma som är konstnär vars konst jag älskar så mestadels av vad som hänger på väggarna är från henne.

Som den här två delade. Så vacker!!

En liten lägenhet kräver sin förvaring så mestadels av hallen består av just förvaring, höga skåp och garderob med spegelskjutdörrar.

Måste tipsa om doftpinnar likt dem på bilden. Perfekt i en hall så att man möts av en god doft direkt när man kliver innanför dörren.

Badrummet. Det bästa här inne kan vara den kombinerade tork/tvätt-maskinen haha ni som vet ni vet.

Körde på grått stengolv och vita fasade kakelplattor med glansig finish.

Köpte ett vanligt Ikea tvättställ utan topskivan och måttbeställde en egen samt satte sedan på en separat skål. Lite extra mäck för rörmokaren som satte ihop det, men snyggt blev det iallafall!

Sovrummet. Köpte orimligt dyra hyllhållare eller vad man kan kalla det på Designtorget och fixade sedan egna hyllplan från Ikea.
Kuddar från Granit och tavlor från Ralph Lauren.

Balkong, så uppskattat att ta morgonkaffet på eller en lunch.

Vi totalrenoverade här innan inflytt för snart 2 år sedan och jag har älskat att bo i Linné och på dessa 50kvm sedan dess. Det är något speciellt med gamla byggnader och kombon i att behålla det vackra rustika i stuckaturen samt ta fram och slipa till originalgolvet men renovera den ny och fräsch i övrigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!