Onsdag 20/6

(Klänning: Mango, Skärp: Gina, Jacka: Club Monaco, Solglasögon: Gucci, Väska: LV, Skor: liten butik i Nice.)

Hej mina fina! Hur mår ni?
Jag är helt slut efter all Barry’s träning i helgen ett styrkepass för överkropp med avslutande intervaller på bandet i måndags och sedan ett tufft HIIT pass igår. Det blir en vilodag idag och komma ikapp med jobb, blogg, mail osv. Snart midsommar också. Jag som hoppades på att värmen skulle hålla i sig så att det kanske inte skulle bli en regnig midsommar som alla andra. Men vi verkar inte ha sån tur i år heller haha. Vi ska fira tillsammans med vänner och sedan spendera en vecka ute på Björkö och passa både hundar och hus då mina päron reser runt i Italien. Ska bli så mysigt! Sedan är det våran tur att resa, det blir Franska rivieran och jag LÄNGTAR så! ’

Hoppas att ni får en fortsatt fin dag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!