Q&A – Motivation

Q: ”Hej hanna<3 Jag är en tjej som älskar och träna och gör det så ofta jag kan, brukar bli upp mot 5-6 dagar i veckan! Just nu är jag inne i en period där jag inte har så mycket motivation till gymmet, undrar om du har lite tips att komma med? Hade uppskattats..<3 Kram! Du gör ett grymt jobb:)”

A: ”Hej, tack så mycket 🙂 alla kommer i motivationssvackor lite då och då och det är okej. Vad jag brukar göra då är att gå till mig själv och utvärdera varför detta händer. I många fall har jag tränat för hårt en period med för lite vila och återhämtning alternativt tränat alldeles för enformigt och inte känner att jag utvecklas i min träning. Mitt första knep är att ta ett par dagar eller en vilovecka ifrån gymmet för att verkligen få längta tillbaka. Alternativt så planerar jag ett nytt upplägg, googlar runt och kikar på youtube för ny inspiration och sätter upp nya mål. Ett tredje tips är att göra någon helt annan träningsform. Jag har tillexempel tagit upp ridning igen och rider någon gång i veckan, då får jag paus från gymmet och gör något helt annat, det funkar utmärkt för mig och jag får en balans till träning och fritid. Jag har skrivit fler konkreta tips i detta inlägget som du gärna får kika på.

Lycka till med att hitta tillbaka till motivationen!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!