BARRY’S – Educationday 1

Hej fina! Så kul med respons på tidigare inlägg!! Intensiv dag med träning och utbildning. Det är verkligen en speciell grej att komma in i det röda rummet och köra. Jag kan inte riktigt förklara det, utan man måste känna det själv. Det är som den känslan som när man spelade Handboll och några minuter innan slutsignal, satte det avgörande målet.. hela passet!! Sådan eufori och glädje till träning och att utmana sin fysiska förmåga och bli den bästa versionen av sig själv!
SJUKT roligt! Det kommer bli intensiva men lärorika och roliga dagar med gänget, bland annat @theresess som också bloggar hos Nouw! Så kul!
Nu ska vi ut och käka och fylla på med energi inför en fullspäckad dag imorgon!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!