Fredag – Underbara Fredag

foto av David Márquez.

Äntligen fredag, igen. Veckorna flyger förbi. Jag minns när jag var uppe i Stockholm sist för ”intervju” och känna på hur en instruktörsroll skulle se ut på BARRY’S. Och det var SÅ roligt. Då pratade vi om att utbildningen skulle ligga i Juni och då kändes det som ett bra tag kvar. Sedan var den helgen helt plötsligt här. Imorgonbitti tar jag tåget upp till Sthlm tillsammans med BARRY’S gänget för 4 intensiva dagar av utbildning och x antal timmar träning. Bara det är ett bootcamp i sig haha. Ska bli fantastiskt roligt och jag är SÅ taggad. Detta kommer att bli en grym höst!

Dagen har bestått av PT kunder på morgonen, lunch tillsammans med Ps fina mamma och sedan lite jobb och plugg. Ser fram emot en mysig middag ikväll efter att jag packat ihop det sista.

PS. Får mycket frågor skickade till mig och det är SÅ roligt! Jag tar upp olika ämnen under kategorin Q&A. Feel free to ask i DM, Mail eller kommentarsfältet.

Vi hörs! Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!