Onsdag – Event & Träning

Hej fina ni! Hur mår ni? Jag har en Onsdag helt tillägnad me-time och tid för blogg, träning och en grön smoothie på stan.

Igår bjöd Nouw gänget in till event för ansering av en ny funktion i deras app. Den gör det lättare för följare oavsett om du själv bloggar hos Nouw eller inte, att följa dina favoritbloggar. Du kan både få notifications vid uppdatering samt ett snyggt flöde i appen. Ladda ner NOUW appen idag och klicka FÖLJ, så missar du inget!

Eventet var grymt styrt och det var så roligt att hänga med massa härliga människor med samma intresse. Super lyckat! Bild till vänster på mig och härliga @linneacasandra .

(Jeansjacka: Zara, Skor: Adidas, Linne: H&M, Kjol: Mango, Väska: Louis Vuitton, Solglasögon: Gucci.)

Morgonen startades med frukostevent i Arkaden med fina @gertrudes som visade upp sommarens trender. Det bjöds på frukost från LE (ni vet den nyöppnade Cafét nära oss i Linné?!). Chiapudding med rabarberkompott, yumm!! + En hel del rabatter på Arkadens sortiment. Super sugen på kjolen nedan:

Matchas enkelt till en skjorta lite slarvigt knuten. Och dessutom känns mocka som en bra investering.

Efter frukost körde jag och @Nadiaskhiri ett pass på gymmet. Det blev löpning och överkroppsstyrka som avslutades med en ”Green Breeze” på Juicekällan. Kombon: Mynta, mango, apelsin, spenat, banan & äpple är magisk!

En liten fråga till er; Hade ni tyckt det var roligt med ett träningsevent? Ett gott gäng, rolig träning, lite goodiebags osv? Kommentera gärna eller skicka ett DM på instagram om det låter kul!

Hoppas att ni får en fin dag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!