Bikinibody – a body in a bikini

Hej fina ni! Jag tänkte ta upp en återkommande grej. Ni vet den där som kommer i mer eller mindre svängar sådär innan det vankas sommar och hänger med in i slutet. Skämten om vassen och hetsen i gymmet. Kö till cardiomaskinerna och slängar av dem där svältdieterna florerar i media; ”så tappar du kilona innan semestern”, ”Kom i form på två veckor innan beachen” osv. ni vet dem som jag som står för hållbar hälsa smutskastar.

Sedan ovanpå det så har vi det värsta; tankarna, jämförelsen, nedtryckandet av sig själv och det blir allt svårare att se sitt eget värde kontra små kroppsdetaljer som tynger som berg. Det är lättare på vintern. Men nu kommer den nakna sanningen om allt det där som man själv inte anser går i linje med idealkroppen på stranden. För vissa kan bikinis och baddräkter kännas som livets jobbigaste utmaning. Att bära upp och känna sig snygg i.

Men vet du va?
Sommaren är fantastisk, vi får ett få par veckor på året där Sverige visar sig till sin bästa sida. Vi skäms bort med vackra dagar, ljusa kvällar, värme, sol och bad. Vi umgås, grillar, lever upp och återhämtar oss inför en ny lite mörkare och kallare period. Ta till vara på den! NJUT! Att gå och stressa över kroppskomplex, celluliter dit eller en valk hit, Vem bryr sig? Du är den enda som förstör för dig själv och jag lovar att ingen annan bryr sig än du själv. Att hitta kläder du trivs i, släng runt en sarong eller liknande, inga problem. Men gå för gudsskull inte runt och var obekväm i hur du ser ut. Var stolt.

”För mycket kurvor”? Work those hips. Känner du dig smal och okvinnlig? Show off those long legs. Alla har olika saker och komplex, stora eller små. Hantera dem och vänd dem till din fördel. Oavsett så är det en del av dig själv så lär dig att älska dem. Som jag så många gånger tidigare poängterat, skönhet kommer inifrån och ut! Och det finns inget så attraktivt som en person som ”äger” och utstrålar självsäkerhet.

Rocka beachen i sommar och njut av varje minut, för det går så snabbt, alldeles för snabbt!
Kram H!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!