Fredag 8/6

Världens härligaste dag, Fredag!
Har haft en givande vecka med jobb, träning, möten och planering av kommande samarbeten. Samt en liten helg där mitt på veckan när det va nationaldagen som spenderades med min kärlek. Om ca. 1mån firar vi 1år ihop och det känns helt sjukt. För jag kan inte minnas hur det var utan honom, och det vill jag inte heller. Vi har skrattat ihop varje dag sedan vi träffades och det finns ingen jag skulle vilja dela min vardag med förutom P! Så underbart att känna så.
Här kommer veckans lista.

VECKANS LISTA:

Veckans hiss:
Måste ju få säga kvalitetstid med P. Vi har varit ute med båten tillsammans med mina föräldrar och hundarna samt bara hängt, tränat och haft mysiga dagar ihop!

Veckans diss:
Kännt mig lite småkrasslig och en släng av feber igår men är bättre idag. Usch hatar att bli förkyld eller sjuk på sommaren.

Veckans träning:
Blandat löpning, HIIT och styrketräning. Så som det brukar se ut för mig. Men också mycket vila (speciellt när ag inte är helt hundra än) vilket kroppen tackar mig för.

Veckans bästa måltid:
Middag i båten. Maten var god, men framförallt grejen med att äta på havet, nära naturen, på sommaren och när det är varmt på kvällen. Det är något speciellt.

Veckans lärdom:
Känner redan en stress inför hösten med studier, business osv. Men veckans lärdom är att ta en sak i taget och låta saker ha sin tid. Inget blir bättre av att stressa över saker som inte går att påverka.

Veckans klapp på axeln:
Får man fortfarande vara stolt över mitt första lopp? Samt att jag bokat in ett till i slutet på sommaren. Det blir midnattsloppet och möjligtvis tjejmilen som ska genomföras på bra tid, och träningsplanen ligger redan klar! Nu är det bara att genomföra och köra hela vägen in i mål. Kul!

Veckans tacksamhet:
Vänner, familj, Pontus, Livet. Tacksam!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!