Och där kom jag i mål

Herregud så roligt! Spontant anmälde jag mig dagen innan till ett lopp. Jag som aldrig skulle springa och sagt att ”det inte är min grej”. Fast besluten om att förändra alla sådana saker till utmaningar som jag ska klara. Att bygga den ultimata allsidiga fysiken som klarar mycket, det är ett mål! Den psykiska utmaningen att ställas inför något som man inte riktigt är så bra på. Att lyfta tungt på gymet – inga problem, flexibel – Inga problem, intervaller, explosivitet – inga problem, löpa sträcka – ganska värdelös. But I did It! Jag tog mig igenom och på en helt okej tid dessutom. Den känslan, så stolt! Detta är en början och jag är så taggad på att utvecklas och bli bättre?
Har du något som du alltid sagt att du inte klarar eller inte gör? Ifrågasätt det och anta utmaningen att vända det till din fördel. Känslan efter är så värt det!
Inte sista loppet för mig i sommar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!