SOMMARTRÄNING – 2 – morningcardio på roligare vis

Jag har börjat lägga mina pass på morgonen då jag känner att jag har mer energi då, åtminstone nu när det är så ljust. Jag vaknar mer eller mindre pigg kl 6 och då passar det perfekt att slänga i mig en frukt eller något snabbt för att sedan bege mig till gymmet och äta frukost efter träningen och innan jobb. En härlig morgonrutin. Den blev en rolig blandning som jag rekommenderar att köra när du vill jobba cardio men inte den klassiska stå på bandet/trappan/crosstrainern osv på gymmet. Effektivt!

1) Rodd & Burpees

– 1000m rodd.
– 10 burpees
– 800m rodd
– 8 burpees
– 600m rodd
– 6 burpees
– 500m rodd
– 5 burpees
– 400m rodd
– 4 burpees
– 300m rodd
– 3 burpees
– 200m rodd
-2 burpees
– 100m rodd. Så snabbt du kan in i mål!

2) Assultbike intervaller
8cal så snabbt du kan – 2cal lungt hämta andan x 10

3) Backe på bandet
Sätt max lutning på bandet och gå i powerwalk tempo (utan att hålla i dig med händerna!!). Växla varje 2min med att köra lite mindre lutning och gör så i 10min.

KLAR!

Perfekt pass att starta dagen med! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!